Para-Pets Bands
Uw hond of kat op een stoere en mooie manier beschermt tegen teken, vlooien en zandmuggen.

Het ontstaan van de Para PROtector halsband

Heeft u wel eens nagedacht over welk vlooien en teken middel u gebruikt en waarom??

*Onderin vind u een aantal voorbeelden van de Para PROtector halsbanden

Als eigenaar van 2 fantastische honden wil ik ze zo goed mogelijk beschermen tegen parasieten. Er zijn verschillende middelen die je kan kopen op de markt, dus dan maar uitvogelen wat het beste is. (Ik wil hierbij niet aankaarten dat bepaalde middelen slecht zijn maar dit zijn mijn ervaringen en als liefhebber van dieren zou ik wel graag even willen dat u nadenkt wat u uw hond of kat geeft) 


Ik heb een aantal keren druppels gebruikt, daarvan merkte ik dat de hond elke keer probeerde om bij die plek te komen omdat het "raar" aanvoelt wanneer het nog nat is. Ook bij het stoeien en knuffelen kwam ik per ongeluk aan het spul en ik merkte ook dat de vriendjes en vriendinnetjes die ruig met mijn pup speelde, lekker in de nek aan het bijten waren en dus op het plekje waar het pipetje was uitgedrukt. Ik vind het geen prettig idee dat andere honden het in hun bek krijgen. Geen druppels meer voor ons.

 

Bij de dierenarts kan je pillen en een spuitje krijgen tegen parasieten. 1 keer geprobeerd, mijn hond was allergisch en begon na de behandeling helemaal op te zetten. Snuitje helemaal dik en kreeg amper lucht. Meteen weer terug naar de DA. Als het er eenmaal inzit duurt het even voordat het uitgewerkt is, en een heel duur grapje. Gelukkig was mijn hond sterk en is snel hersteld. Maar dat dus sowieso nooit meer.


Anti Vlooien halsband.

De Seresto schijnt het beste op de markt. Wat blijkt is dat sommige vlooien halsbanden verboden gif hebben of  de werking is niet over de gehele hond maar tot de middel. 

De seresto is wel behoorlijk aan de dure kant:

kleine hond: €30-€35

Grote hond €40-€45

Kat €25-€30 euro

Maar beschermt tot wel 8 maanden en is behoorlijk veilig. Het beschermt tegen vlooien, teken en zandmuggen en daarnaast dood het alle larven. 

Een ideale oplossing dus. Maar niet heel erg mooi dat grijze bandje, en het is ook heel erg tastbaar. Ik aai en knuffel mijn honden heel graag en dan kom ik altijd in de halsstreek waardoor ik de band aanraak en daarna meteen mijn handen moet wassen. Katten komen sowieso bij de band wanneer ze zich aan het schoonmaken zijn. En ook met spelen met mij en andere honden wordt de band aangeraakt. De meeste vlooienbanden zijn waterbestendig maar voor het water kwaliteit moeten ze af gedaan worden, mijn hond zwemt graag en daar sta ik dan weer met de vlooienband in mijn handen.

Dit kan anders.

Hiervoor heb ik de PROtector band ontworpen. De vlooienband wordt nu ingevlochten in een halsband. Hierdoor kunnen wij, je hond of kat en zijn vriendjes niet meer bij de band. Wanneer we gaan wandelen dan kan ik de riem aan de halsband vast maken en wanneer mijn hond gaat zwemmen kan ik de band makkelijk los maken.

Voordelen van een PROtector Halsband op een rijtje:

🐱Geen zicht op het lelijke grijze bandje, maar wel volledige bescherming.

🐺 Er kan een riem aan vastgemaakt worden. (mits je de ketting vorm wilt dan kan dat niet)

🐈Beschermt hond, kat en u en uw gezin tegen aanraking van de anti parasieten band.

 

Geen dubbele halsbanden meer.

🐕 Halsband is makkelijk te verwijderen, wanneer de hond gaat zwemmen (doordat er chemicaliën op de band zitten moet de vlooienband af tijden het zwemmen in open water ter bescherming van het watermilleu) of gewassen moet worden.

🐩 Ziet er fantastisch uit
🐈 Voor de kat hebben we glow in the dark of reflect paracord waardoor je diertje beter te zien is in het donker.
🐅 En voor de katten hebben we een break-free buckle zodat hij zorgeloos door de bosjes kan kruipen zonder vast te haken.

 

 

 


Heeft u al een Vlooienband hebt en wilt u hem in laten vlechten, dat kan! Neem contact met mij op dan krijgt u van mij het adres en een Post NL ticket om de band op te sturen. Woont u in de buurt van Leeuwarden dan kan ik de band eventueel op komen halen. De halsband wordt op kleur en maat gemaakt zodat deze goed aansluit op de huid van de hond of kat en dat dus de werking van de vlooienband goed blijft! (kijk bij Hoe moet je meten hoe u het beste de hals van uw hond of kat kan op meten)

Het invlechten tot een halsband bedraagt €15,- 

*Wanneer de band verzonden moet worden betaalt u wel eenmalig verzendingskosten van €4,50  • Sheila met haar ultra black
 • Sheila met haar ultra black
 • PROtector Pink Glow
 • PROtector Pink Glow
 • PROtector Goldline black
 • PROtector Ultra black
 • PROtector Goldline blue
 • PROtector fluor Pink
 • PROtector Fluor Pink
 • PROtector Kat Goldline black
 • PROtector Army
 • Protector halsband kat
 • Ninja
 • PROtector Pink Glow
 • PROtector Brown blue